Mujjo introduceert lederen iPhone-handschoenen

Mujjo verkoopt lederen handschoenen die de iPhone kunnen bedienen. Hierdoor hoef je ze deze winter niet uit te doen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mujjo leerMujjo had al enige tijd handschoenen die in combinatie met de iPhone gebruikt kunnen worden, maar nu verkoopt de handschoenenmaker ook een speciale lederen variant. De handschoenen maken volgens Mujjo gebruik van ‘nanotechnologie’, die ervoor zorgt dat het leer net als je vinger geleidend is en daardoor het touchscreen van je iPhone kan bedienen. Hierdoor kun je ook alle vingers in de handschoen gebruiken om op je iPhone te tappen. Dit is anders dan bij sommige andere touchscreen-handschoenen, waarbij je slechts de vingertoppen kunt gebruiken.

Je kunt de lederen Mujjo-handschoenen alvast bestellen, maar ze worden pas op 12 december verscheept. Je hebt de keuze uit de maten 7,5, 8, 8,5 en 9. Voor je bestelling betaal je €129,95, plus tussen de 7 en 8 euro aan verzendkosten naar Nederland of België.

In oktober verscheen er nog een vernieuwde versie van Mujjo’s gewone touchscreen-handschoenen. Ook deze zijn volledig geleidend dankzij zilverdraad dat er in is geweven. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar voor €24,95.

Mujjo leer 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 19:42
Categorie Accessoires
Onderwerp mujjo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.