Stilt: iPhone 5-reisdock werkt ook als geluidsversterker

De Stilt is een iPhone 5-dock die ook gebruikt kan worden om het geluid van je iPhone te versterken.

Stilt 1Apple heeft voor de iPhone 5 geen eigen dock, maar dat heeft andere bedrijven niet tegengehouden om alternatieven op de markt te brengen. Inmiddels is ook de Stilt opgedoken op Kickstarter, een iPhone 5-dock die vooral handig lijkt als je op pad bent. In de dock zit namelijk een opbergruimte voor je Lightning-kabel, zodat je het geheel makkelijk kunt inpakken. Bij het gebruik van de dock wordt het geluid van de iPhone 5 ook nog eens versterkt. Dit doet de dock door het geluid jouw kant op te sturen.

De Stilt is volgens de makers stevig genoeg om de iPad mini erop te zetten. Gebruik je de dock in combinatie met je iPhone 5, dan is er genoeg ruimte om alsnog je oordopjes onderin aan te sluiten.

Stilt 2

Door op Kickstarter 44 dollar te doneren krijg je een Stilt toegestuurd. Ben je er vroeg bij, dan is een donatie van 38 dollar al genoeg. Beide bedragen zijn inclusief verzendkosten, maar je bent hierna nog niet helemaal klaar: om je iPhone 5 of iPad mini op de Stilt aan te sluiten heb je namelijk ook nog een Lightning-kabel nodig. Er zit namelijk geen Lightning-aansluiting in de Dock verwerkt. Zoals gebruikelijk haalt Kickstarter het geld pas van je creditcard als het project succesvol is afgesloten. Het Kickstarter-project lijkt verder geen opties te hebben waarbij je exclusievere varianten op de Stilt krijgt. Bij een donatie van 500 dollar belooft de maker je wel te helpen om een eigen project op touw te zetten, zodat je een eigen idee de wereld in kan helpen via de crowdfundsite.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 12:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.