Nederlands bedrijf Mujjo brengt verbeterde touchscreen-handschoenen uit

Mujjo heeft een nieuwe collectie touchscreen-handschoenen voor iPhone en Android uitgebracht. Naast zwart is er nu ook grijs, zand, roze en lila. Bij de Mujjo-handschoenen is de hele handschoen geleidend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

touchscreen-gloves-color-sandstoneDe winter komt eraan, tijd om na te denken over het warmhouden van je handen tijdens het gebruik van je iPhone. Het Nederlandse bedrijf Mujjo bracht vorig jaar voor het eerst een serie touchscreen-handschoenen uit. Voor de komende winter hebben ze de collectie uitgebreid met nieuwe kleuren. Naast zwart met een metaaldraadje zijn er nu ook handschoenen in grijs, zandkleur, lavendel (licht lila) en koraalroze. De handschoenen kosten €24,95 per paar en zijn geschikt om je iPhone-scherm te bedienen, zonder de handschoenen uit te trekken. Deze handschoenen hebben geen speciale vingertoppen die geleidend zijn, maar zijn helemaal gemaakt van geleidend materiaal.


handschoen mujjoBij model A/W 12-13 is gekozen voor nieuwe kleuren, betere isolatie, een beter uiterlijk en minder kans op pluizen. De pasvorm is ook verbeterd en het materiaal is iets dikker geworden, zodat je minder snel last hebt van kou. Wat ook opvalt bij deze nieuwe serie handschoenen is dat je de metaaldraad bijna niet meer ziet: terwijl de zwarte versie van de handschoenen twinkelt door het verwerkte zilverdraadje, lijken de nieuwe handschoenen egaal van kleur. Naast deze handschoenen brengt Mujjo sinds kort ook een collectie hoesjes uit, gemaakt van vilt en leer. Ze zijn geschikt voor iPhone, iPad en diverse MacBook-modellen en verkrijgbaar vanaf €29,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 12:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, mujjo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.