Dixons biedt kortingsbon via Passbook aan

Dixons biedt een kortingsbon aan via de nieuwe iOS-app Passbook. De bon biedt 5 euro korting bij een minimumbesteding van 50 euro.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Dixons PassbookWinkelketen Dixons maakt gebruik van Passbook om klanten korting te geven. Hiermee schaart Dixons zich bij een klein aantal andere winkels dat na de introductie van iOS 6 de app gebruikt. Dixons biedt bezoekers van hun website een kortingsbon, waarmee je 5 euro korting krijgt bij een besteding van 50 euro of meer. De actie geldt tot 1 december 2012.


Je kunt de Passbook-kortingsbon downloaden door vanaf je iPhone te gaan naar www.dixons.nl/passbook. Op deze pagina staat de knop ‘Add to Passbook’, waarmee je in één keer de kaart in Passbook kunt plaatsen.

In Nederland wordt Passbook ook door een paar andere bedrijven gebruikt. Zo kun je er tickets voor festivals gekocht met het Paylogic-betaalsysteem in zetten, of kortingsbonnen voor Kaldi en Rosada opslaan. In België gebruikt de bioscoopketen Kinepolis ook Passbook, voor bioscoopkaartjes.

Passbook is een nieuwe app in iOS 6 waar je kortingsbonnen, spaarkaarten of andere passen digitaal in kunt opslaan. Door een kaart te openen in de app verschijnt er een barcode, die je kunt laten scannen in bijvoorbeeld een winkel.

Tipgever: Turjan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 oktober 2012 om 13:00
Onderwerpen
,
Categorie
iOS
27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.