Artifort Apps: Nederlandse meubels geïnspireerd door appiconen

Artifort heeft de Apps-lijn uitgebracht, een collectie banken en fauteuils geïnspireerd door smartphone-iconen. De stoelen zijn op de beurs Interieur 2012 in Kortrijk te zien.

artifort apps stoelArtifort is een Nederlands bedrijf dat meubels ontwerpt. De nieuwste collectie met de naam Apps omvat zitbanken en fauteuils die zijn geïnspireerd door appiconen. De meubels hebben de namen Version 1.0 en 2.0 gekregen en zijn ontworpen door Richard Hutten. Hij legt uit:

Van de ene kant is het een erg simpel en daardoor tijdloos design. Van de andere kant is het totaal van deze tijd, dankzij de vloeiende vormen en de basisvorm die lijkt te zijn gebaseerd op iconen op een smartphone.


De App-meubels zijn voor het eerst te zien op de beurs Interieur 2012 in Kortrijk (België). Een houten frame zorgt voor de stevigheid van de meubels. Om te zorgen dat je comfortabel zit is een vlechtmat in het ruggedeelte verwerkt en bestaat zitting uit een dikke laag schuim. Het is de eerste keer dat Richard Hutten meubels voor Artifort ontwierp.

artifort apps bank

Meer info: Artifort

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 12:17
Categorie Accessoires
Onderwerp meubel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.