Mounty: bevestig je iPhone aan de stang van een fiets of kinderwagen

De Mounty is een speciale iPhone-case, die je makkelijk op een stang bevestigt. Hierdoor kun je de iPhone aan bijvoorbeeld een fiets, een winkelkar of een kinderwagen hangen. De maker verzamelt geld via Kickstarter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MountyEen nieuw project op Kickstarter probeert het makkelijker te maken om je iPhone aan bijvoorbeeld een fiets, winkelkar of een kinderwagen te hangen. Deze case heeft achterop een speciale houder, waarmee je hem aan een stang kunt bevestigen. Omdat je de case in een paar handbewegingen vastzet, heb je geen schroevendraaier nodig om je iPhone ergens op te hangen.

Mounty 2De Mounty gebruikt een rubberen band, die de case strak op zijn plek houdt wanneer je hem aan een stang vasthaakt. Dankzij de ruwheid van het gebruikte rubber, zwenkt de iPhone vervolgens niet heen en weer.

Geïnteresseerden kunnen via Kickstarter geld doneren aan het project. Geef je meer dan 30 dollar via de website, dan ben je er van verzekerd dat je een Mounty krijgt thuisgestuurd als het project een succes is. Voor 45 dollar krijg je er twee, terwijl nog hogere donaties specialere versies van de iPhone-case garanderen. Je krijgt de case alleen toegestuurd als al het geld wordt ingezameld. Lukt dit ze niet, dan wordt er ook geen geld van je rekening afgeschreven.

Om de Mounty te produceren, moeten de makers 29.000 dollar via Kickstarter verzamelen. Op het moment hebben ze ruim 7.000 dollar ontvangen, met nog 24 dagen tot de deadline.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2012, 22:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.