Mophie Juice Pack Pro iPhone-batterijcase voldoet aan militaire specificaties

Accessoiremaker Mophie heeft een Juice Pack Pro uitgebracht, een hoesje met batterij, die militaire specificaties overtreft. De hoes met batterij is bestand tegen water, zand, schokken en via een aparte micro-usb-poort op te laden.

mophie juice pack proDe Mophie Juice Pack Pro blinkt niet uit op het gebied van schoonheid of compactheid. Wat deze case wel doet, is je iPhone absurd goed beschermen en tegelijk opladen. Mophie maakte de Juice Pack Pro voor mensen die onder zware omstandigheden hun iPhone moeten gebruiken: denk aan bouwplaatsen, booreilanden of mensen die de Sahara willen doorkruisen. In plaats van de gebruikelijke 1500 mAh-batterij van de Mophie Juice Pack Air zit er in deze case een 2500 mAh-case verwerkt. Die kan de batterijduur van je iPhone verlengen met zo’n 150 procent.

Volgens Mophie overtreft deze case de militaire specificaties, met name de MIL-STD 810G standaard (een maat voor de robuustheid en waterbestendigheid van een accessoire). De Mophie Juice Pack Pro is water-, zand- en schokbestendig. Via een speciale micro-usb-kabel kun je je telefoon opladen en synchroniseren. De 30-pins dockconnector is namelijk afgedekt, om te voorkomen dat er stof in komt. De case kost 129 dollar plus verzendkosten en dat is 50 dollar meer dan de Juice Pack Air.

juice pack pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2012, 17:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, mophie, outdoor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.