Monocle: gebruik je iPhone als fietslicht

De iPhone-hoes Monocle kan aan je riem worden gebonden, zodat je de flitser van je iPhone kunt gebruiken als fietslicht.

MonocleDe Monocle is een speciale iPhone-hoes die je aan de achterkant van je riem gespt. Door de iPhone in de hoes te steken en de flitser te activeren, kun je je iPhone als fietslicht gebruiken. Een bijbehorende app zorgt ervoor dat je de batterij van je iPhone optimaal gebruikt. Door op Kickstarter te doneren ben je verzekerd van een Monocle, mits het Kickstarter-project zijn beoogde minimumbedrag inzamelt.

Een speciale rode filter in de case zorgt ervoor dat het licht van je iPhone-flitser rood wordt, waardoor je de iPhone als achterlicht kunt gebruiken. Volgens de makers verbruikt een iPhone gemiddeld 7 procent van je batterijduur per 15 minuten, als het achterlicht drie keer per seconde flitst. Een speciale app zorgt ervoor dat je flitser een bepaald aantal keer per seconde flitst, op basis van hoe lang je fietstocht moet duren.

Door 28 dollar aan het project te doneren, reserveer je alvast een Monocle. Volgens Kickstarter zou deze ergens in december 2012 geleverd worden. Door meer te doneren kun je een aantal tegelijk Monocles bestellen en bespaar je geld. Het gedoneerde bedrag wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project zijn beoogde minimumbedrag van 8.000 dollar heeft verzameld. Het project heeft nog 17 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2012, 15:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, kickstarter, monocle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.