KPN kondigt prijzen iPhone 5 aan

KPN heeft leaseprijzen van de iPhone 5 bekendgemaakt. Je betaalt 37 euro voor een iPhone 5, waarbij je nog een aanvullend abonnement afsluit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 liggend
KPN heeft prijzen bekendgemaakt voor de iPhone 5. Het gaat daarbij om zogenaamde toestelleaseprijzen, waarbij je een vast bedrag per maand betaalt voor het toestel. Je hoeft daardoor niet meer vooraf een bedrag voor het toestel te betalen. De 16GB iPhone 5 heeft een leaseprijs van 37 euro per maand bij tweejarige abonnementen en 58 euro per maand bij eenjarige abonnementen.


De iPhone 5 valt net als bij KPN Hi en in de duurste categorie. Daarnaast moet je een abonnement afsluiten, die bestaat uit KPN Mobiel Instap (10 euro per maand) en een aanvullende bel/sms-bundel en een MB-bundel voor dataverkeer. Je kunt deze bundels per maand aanpassen of uitschakelen. De eerste twaalf maanden geldt er een korting van 50% op het abonnement.

Er geldt momenteel een actie waarbij je het eerste jaar 50% korting krijgt op de abonnementsprijzen. Lees goed op de website van KPN wat toestellease inhoudt en welke voorwaarden eraan zijn verbonden. Het voordeel is dat je vooraf niet een groot bedrag kwijt bent, het nadeel is dat je per saldo duurder uit kan zijn dan wanneer je vooraf het toestel had afgerekend, zoals je bij Vodafone en T-Mobile doet.

Eerder vandaag kon je al lezen over de iPhone 5-prijzen van T-Mobile, Hi, Telfort en diverse webwinkels.

Meer info: iPhone 5-prijzen bij KPN

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2016 om 21:35
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.