Mockup: zo legt Healthbook in iOS 8 je gezondheid vast

Een nieuwe mockup laat zien hoe Apple's Healthbook-app in iOS 8 er uit zal zien. Deze app synchroniseert met je iWatch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Healthbook iconGeruchten over de iWatch, iOS 8 en nieuw Apple-personeel wijzen er allemaal op: dit wordt voor Apple het jaar van de gezondheid. Je iWatch zal je gezondheid op meerdere manieren in de gaten houden, om vervolgens in een speciale iOS-app te laten zien hoe je er voorstaat. Eerder hoorden we al over een speciale Healthbook-app waar je gezondheidsgegevens in worden verzameld – een app waar nu een mockup van is verschenen. Volgens bronnen van 9to5Mac laten deze afbeeldingen in grote lijnen zien hoe Healthbook er uit zal komen te zien.

De inspiratie voor de Healthbook-app moge duidelijk zijn: alle gezondheidsinformatie wordt op kaarten getoond, zoals we dit ook kennen in Apple’s Passbook. Bovenin staat de basisinformatie over het onderwerp, waarna je op een kaart kunt tappen om meer te zien.

Of de Healthbook-app ook gelijk alles in de afbeeldingen laat zien is nog de vraag. Onlangs hoorden we nog dat de iWatch wellicht simpeler is dan eerst werd verwacht. Het is daarom mogelijk dat sommige sensoren (nog) niet in het horloge aanwezig zijn.

Healthbook kaarten

Healthbook detail

Lees meer over de Healthbook-app in: Dossier Healthbook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2014, 13:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen healthkit, ios 8, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.