ABN Amro-app geschikt gemaakt voor IBAN

De ABN Amro-app voor iPhone is geschikt gemaakt voor IBAN-betalingen. Ook is het nu mogelijk pas later je betalingen te signeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

abn-amro-iban-update-1De ABN Amro-app ondersteunt na een update overboekingen naar IBAN. Na het installeren van de update worden al je opgeslagen rekeningnummers omgezet naar een IBAN-nummer, zodat je zelfs niets hoeft aan te passen of opnieuw in te voeren. De app kan voortaan ook betalingen naar andere landen binnen het SEPA-gebied maken. Daar komt ook nog eens bij dat je een betaling pas later met je e.dentifier hoeft te signeren.

Omdat je pas later je e.dentifier nodig hebt om een betaling af te ronden, kun je alvast de nodige betaalopdrachten klaarzetten als je het bankapparaat niet bij de hand hebt. Als je vervolgens thuis bent hoef je alleen de vereiste codes met de e.dentifier en je bankpas te genereren.

De ABN Amro-app zal gewone rekeningnummers die je invoert ook automatisch omzetten naar een IBAN-nummer, zodat je het langere nummer vervolgens kunt opslaan voor later gebruik. Ook is het nu mogelijk om een acceptgiro met IBAN-nummer met de iPhone-camera te scannen. Tot slot heeft ABN Amro het oude iOS 6-toetsenbord omgeruild voor een nieuw, platter iOS 7-alternatief.

Downloaden: ABN Amro Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

abn-amro-iban-update-3 abn-amro-iban-update-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:25
Onderwerp abn amro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.