Mobypicture 1.1 voorzien van nieuwe interface

Mobypicture heeft een update gekregen naar versie 1.1. De applicatie heeft een nieuwe interface gekregen en levert betere foutmeldingen als het wachtwoord of account niet klopt of als er een serverfout optreedt.

MobyPicture 1.1 - nieuw startschermEr is een nieuwe versie van Mobypicture verschenen in de App Store. Versie 1.1 lost een aantal problemen op die er met de applicatie waren. In de review van Mobypicture die we een tijdje geleden hebben gedaan haalde de applicatie maar een matige score. De applicatie meldde bijvoorbeeld niet als de foto-upload was mislukt. Deze en andere kleine bugs bij foute wachtwoorden, accountgegevens en serverfouten zijn verholpen. Verder heeft de applicatie nu een nieuwe interface gekregen. MobyPicture ondersteunt sinds vandaag ook nieuwe diensten, zoals Facebook.

Maar er is nog meer nieuws: in de update 1.3 van Tweetie die over een weekje uitkomt zal Mobypicture ook zijn geïntegreerd als foto-uploaddienst. Mobypicture is ontwikkeld door Joris Kluivers, die we ook kennen van Moop.Me. Joris meldt op zijn Twitter-pagina dat hij vanavond een nieuwe versie 1.1.1 van Mobypicture heeft geupload naar Apple, waarin een aantal door gebruikers aangedragen verbeteringen zijn doorgevoerd.

MobyPicture 1.1 - nieuw startscherm   MobyPicture 1.1 - duidelijke actieknoppen

Mobypicture is gratis te downloaden uit de App Store. Meer informatie op de website van Mobypicture.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2009, 22:15
Categorie Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.