Nieuwe iPhone-kopieerbeveiliging in Zen Bound

De ontwikkelaars van Zen Bound, Secret Exit, hebben een speciale kopieerbeveiliging ingebouwd om te ontmoedigen dat mensen een crack installeren. Na een aantal levels wordt de game afgesloten en zie je een waarschuwing in Safari.

zenboundGisteren hadden we een review van Zen Bound, de game waarbij het niet om snelheid, maar om concentratie en ontspanning gaat. De game is uniek, niet alleen wat spelidee en uitvoering betreft, maar ook als je naar de beveiliging kijkt. De ontwikkelaars van Zen Bound, Secret Exit, hebben namelijk een speciale kopieerbeveiliging ingebouwd om te ontmoedigen dat mensen een crack installeren. Als je een gekraakte versie van Zen Bound installeert begint een teller te lopen. Na verloop van tijd (na het vijfde level) sluit de applicatie af en wordt Safari gestart, waarna je vriendelijk wordt verzocht om de applicatie alsnog te kopen.

Als zo’n nag screen maar vaak genoeg verschijnt, gaat het vanzelf vervelend worden. De beveiliging wordt ook gebruikt in de game EDGE.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2009, 20:51
Categorie Achtergrond
Onderwerpen beveiliging, kopiëren, zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.