Video toont mogelijke achterkant nieuwe iPhone

Een video van Etrade Supply laat de mogelijke achterkant van de nieuwe iPhone zien. Het onderdeel komt overeen met eerder opgedoken iPhone-onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Achterkant iPhone 5Nadat er verschillende foto’s van de mogelijke achterkant van de nieuwe iPhone zijn opgedoken, heeft Etrade Supply op YouTube een video gedeeld waarin de achterkant te zien is. De achterkant in de video heeft veel gemeen met de eerder opgedoken onderdeelfoto’s: ook hier zien we een langer ontwerp, waarin een 4-inch scherm zou passen. De metalen achterkant heeft aan de boven- en onderkant een zwarte streep.

Etrade Supply merkt op dat zowel de zijkant als de achterkant bestaan uit hetzelfde onderdeel. Bij de iPhone 4 en de iPhone 4S zit de antenneband niet bevestigd aan de achterkant, maar zijn het twee losse onderdelen. De simkaarthouder is ook iets kleiner, iets dat kan wijzen op het gebruik van een nano-sim.

Er duiken steeds meer beelden op van deze zelfde achterkant. We weten pas zeker of de volgende iPhone er zo uitziet zodra Apple hem aankondigt. Dit kan op op 11 juni tijdens WWDC gebeuren, maar de kans bestaat ook dat Apple de volgende iPhone pas rond oktober onthuld, zoals het geval was bij de iPhone 4S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2012, 11:22
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.