Mobile Convention Amsterdam: morgen in Beurs van Berlage (+ toegangskaart winnen)

Mobile Convention Amsterdam (donderdag 1 april 2010) staat geheel in het teken van zakelijke kansen op mobiel gebied en interessante mobiele ontwikkelingen als mobile publishing en mobile advertising. Dankzij onze ontwikkelpartner Sharewire mogen wij één toegangskaart weggeven.

mobile-convention-amsterdam

Morgen wordt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de eerste Mobile Convention Amsterdam gehouden, een evenement dat in het teken staat van mobile marketing en business. Het congres wordt georganiseerd door Emerce en CM waarbij internationale topsprekers op het gebied van mobiele strategie, services, e-commerce, marketing en communicatie voor inspiratie zullen zorgen. Behalve het congresprogramma zijn er sessies, workshops en een lounge area met de belangrijkste spelers op mobiel gebied. Sharewire, de ontwikkelaar van onze eigen iPc-app, is een van de mede-sponsors van Mobile Convention Amsterdam en namens hen mogen wij één toegangskaart ter waarde van €495,- weggeven. Het evenement is overigens geheel uitverkocht, dus een unieke kans om toch nog aanwezig te zijn.


Uiteraard zullen zowel de iPad als de iPhone redelijk centraal staan tijdens het congres, naast andere mobiele platformen als Windows Phone 7, Android, Symbian, Samsung’s BadaOS en ontwikkelingen op het gebied van mobile publishing en mobile advertising. Een van de hoofdsprekers is bijvoorbeeld Russel Buckley van het bekende advertentiebedrijf AdMob (recent overgenomen door Google).

Andere interessante sprekers:

  • Steve Wing van de Britse krant The Guardian;
  • Raimo van der Klein van Layar;
  • Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media van de NOS;
  • Jan de Vries van Eredivisie;
  • Joris van Heukelom van Sanoma Digital, die de eerste Sanoma-titels voor de iPad gaat presenteren;
  • Nico ten Wolde van Rabobank over mobiel betalen;
  • Jan-Joost Kraal van eBuddy.

De volledige lijst van sprekers vind je op deze pagina.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toegangskaart?

Vertel in maximaal 100 woorden waarom jij bij dit evenement aanwezig zou moeten zijn. De meest serieuze kandidaat krijgt de code voor de toegangskaart naar zijn of haar e-mailadres gestuurd (dus gebruik een geldig e-mailadres!). De wedstrijd sluit vandaag (woensdag 31 maart) om 20:30 uur.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.