Mobiele tv-tuner EyeTV Mobile zonder losse antenne gepresenteerd

Elgato heeft tijdens IFA een nieuwe versie van de EyeTV Mobile gepresenteerd. Deze mobiele televisietuner is nu een stuk kleiner, omdat hij geen losse antenne meer heeft.

EyeTVElgato heeft tijdens de IFA-beurs een nieuwe versie gepresenteerd van de EyeTV Mobile, een mobiele tv-tuner waarmee je televisie kunt kijken op de iPhone 4S, iPad 2 of derde generatie iPad. Het apparaatje is een slag kleiner en heeft ook geen uitstekende antenne meer, waardoor hij minder opvalt wanneer je hem in je iPhone steekt.

De EyeTV Mobile is een DVB-T tuner waarmee je draadloos digitale televisie kunt kijken. Hierdoor kun je met behulp van de ontvanger in ieder geval kijken naar Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3, die via DVB-T gratis in Nederland beschikbaar zijn. Omdat je een draadloos signaal opvangt, gebruikt de ontvanger geen data.

Je kunt de nieuwe EyeTV vanaf september bestellen voor 90 pond, omgerekend ongeveer 113 euro. Er is inmiddels aardig wat keuze wat betreft mobiele tv-tuners voor de iPhone en iPad. Naast het eerdere model van EyETV Mobile dat vorig jaar tijdens de technologiebeurs IFA werd getoond, biedt de myTV 2GO een ander alternatief. Dit accessoire is te koop voor 100 euro en is daarmee goedkoper dan dan de EyeTV Mobile. Daar staat tegenover dat de myTV 2GO alsnog een uitstekende antenne heeft, die uit de tuner steekt.

Om met de EyeTV Mobile televisie te kijken heb je naast het accessoire ook onderstaande app nodig.

Downloaden: EyeTV Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2012, 17:35
Categorie Accessoires
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.