De Standaard Weekblad bundelt beste artikelen in gratis e-book

De Standaard Weekblad heeft een gratis e-book uitgebracht, met daarin de beste artikelen die het afgelopen jaar in het magazine verschenen.

De Standaard WeekbladHet Belgische magazine De Standaard Weekblad is deze week één jaar oud. Om dat te vieren heeft de uitgever een e-book samengesteld, met daarin volgens het blad de beste artikelen van het afgelopen jaar zijn. Het e-book is gratis in onder andere de iBookstore te downloaden. Het gratis boek is een handig hulpmiddel wanneer je graag zou weten wat je precies in het weekblad kunt verwachten.

Het e-book ‘Het beste uit het eerste jaar’ telt 236 pagina’s en bevat naast verschillende artikelen ook een aantal fotoverslagen. Je kunt het boek downloaden op je iPad via iBooks. Je kunt het boek ook gratis als PDF downloaden.

Dit is niet het eerste e-book dat De Standaard uitgeeft in de iBookstore. Eerder dit jaar bundelde de Belgische krant nog verschillende artikelen in het boek ‘Een analfabeet in Japan‘, waarin fotograaf Michiel Hendryckx het heeft over zijn tijd in Japan.

Downloaden: Het beste uit het eerste jaar (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2012, 15:43
Categorie Apps
Onderwerp standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.