Mlle maakt iPhone-hoesjes met spiegel en lipglosshouder

Mlle is een nieuw merk, dat iPhone-hoesjes op de markt brengt met een spiegel en lipgloss-houder. Er is ook een Special Edition en een zeer prijzige Limited Edition van wit krokodillenleer.

mademoiselle
Mlle ofwel Mademoiselle is een nieuw merk, dat voor het eerst een iPhone-hoesje op de markt heeft gebracht waarin een spiegel en een lipglosshouder is verwerkt. De hoesjes zijn gemaakt van suède hoesjes en gevoerd met fluweel.

mlle_coverMlle maakt dergelijke hoesjes voor de iPhone, Blackberry en Nokia. Het ontwerpteam van Mlle vond dat het maar eens afgelopen moest zijn met roze hoesjes met bloemetjes. In plaats daarvan hebben ze een hoesje bedacht die er minder kinderachtig uitziet en er ook nuttig zijn. “Want wat heeft een vrouw bijna altijd bij zich? Precies, lipgloss en een spiegeltje die vanaf nu altijd binnen handbereik zijn!”, schrijft Mlle in het persbericht. De handgemaakte hoesjes worden verkocht via de website en zijn binnenkort ook in andere winkels te koop.

Naast de gewone hoesjes is er ook een Special Edition, die in beperkte oplage verkrijgbaar is. Deze bestaat uit zwart en paars suède. Binnenkort komt er ook een Limited Edition uit, gemaakt van wit krokodillenleer en met diamanten afgezet. Daarvan komen slechts 10 stuks op de markt, die naar schatting €25.000 per stuk gaan kosten. De gewone hoesjes zijn een stuk goedkoper: €44,95 voor de normale uitvoering en €49,95 voor de Special Edition.

Meer info: Mlle-Cover

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2009, 18:20
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.