MirrorCase: stiekem filmen met een liggende iPhone #CES2012

De MirrorCase is een case voor de iPhone die het mogelijk maakt het schuin op tafel te leggen. Een spiegel bij de lens zorgt ervoor dat je ondanks deze positie foto's en video's kunt blijven maken.

MirrorCaseDe MirrorCase is een iPhone-hoes die ervoor zorgt dat hij schuin op je bureau ligt, waardoor je makkelijk het scherm bekijkt. Maar dat is niet alles: een spiegel vlak onder de cameralens zorgt ervoor dat je foto’s kunt maken en video kunt opnemen terwijl de iPhone op deze manier ligt. Hierdoor hoef je hem niet op een wankele tafel rechtop te zetten om onbeheerd de camera te gebruiken – en kun je ongezien filmen.

MirrorCase iPhoneDe spiegel in de MirrorCase zorgt ervoor dat alle beelden die de camera waarneemt gespiegeld de iPhone bereiken. Om dit te compenseren heeft de fabrikant een bijbehorende app uitgebracht, die je foto’s en video’s direct op correcte wijze omzet.

Hoewel de MirrorCase handig kan zijn bij het opnemen van video’s zonder je iPhone rechtop te zetten, lijken de makers er minder eerzame ideeën bij te hebben. Zo is het vanuit de app mogelijk om een ‘Concealment Screen’ in te stellen, een foto of een zwart scherm dat je helpt om te verhullen dat je eigenlijk filmt. Gezien de iPhone zich in een positie bevindt waarmee je normaal gesproken niet zou filmen, is de kans klein dat iemand je van opnemen verdenkt.

Je kunt de MirrorCase nu alvast voorbestellen voor $99,95. Daar wordt minstens 77 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend. Wanneer de MirrorCase precies verscheept zal worden is nog niet duidelijk:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 20:19
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen ces2012, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.