Griffin brengt Kiosk iPad-houder voor winkels uit

De Griffin Kiosk is een slagvaste houder voor de iPad, die te gebruiken is in winkels, hotels, restaurants, ziekenhuizen en allerlei andere openbare plekken. De houder is in twee lengtes verkrijgbaar.

griffin ipad kioskGriffin staat bekend om de hoesjes en kabels die ze voor de iPhone en iPad maken. Maar het bedrijf heeft ook een zakelijke tak, Griffin Business Solutions. Dit bedrijfsonderdeel laat op CES 2012 in Las Vegas een stevige houder voor de iPad zien, die je in winkels, ziekenhuizen en restaurants, op beurzen en allerlei andere openbare gelegenheden kunt gebruiken. De Griffin Kiosk ziet er met zijn witte behuizing aantrekkelijk uit, maar is stevig genoeg om dagelijks gebruik te doorstaan. Er zijn twee uitvoeringen: met een lange en een korte poot.

De lange variant kan op de vloer worden geplaatst, bijvoorbeeld in een autoshowroom. De korte variant is geschikt om op een bureau of tafel te plaatsen. Zo kun je mensen aan een tafel laten internetten, zonder dat ze schade aan de iPad kunnen toebrengen. Beide uitvoeringen zijn robuust en geschikt voor plekken waar veel mensen komen: musea, hotels, klaslokalen, noem maar op. De houders zijn mometneel te zien in de Noord-hal van het Las Vegas Convention Center, standnummer 5212. De iPad zit vast in een slagbestendige ABS-behuizing, voorzien van veiligheidsschroeven.

griffin-kiosk-ipadEen flexibele scharnier geeft gebruikers de mogelijkheid om zelf de kijkhoek in te stellen. Is iemand klaar met kijken, dan springt de iPad terug naar een neutrale positie, rechtop. De meegeleverde stroomkabel is geheel wegwerkt in het apparaat. Met speciale schroeven is de Griffin Kiosk aan de vloer of aan een tafel te bevestigen. De vloervariant kost $299 en de tafelvariant $199. Beide zijn vanaf maart verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 18:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, houder, kiosk, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.