PostNL pakketjes versturen

MijnPakket iPhone-app laat ook op ander adres bezorgen

De officiële PostNL-app MijnPakket voor de iPhone heeft nieuwe verzendopties. Zo kan je een pakket door laten sturen naar een ander adres.

De officiële MijnPakket-app van PostNL is voorzien van handige nieuwe bezorgopties. Als je weet dat er een pakketje naar je op weg is, kan je nu verschillende verzoeken doen waar en wanneer je het pakket wil ontvangen. Het gaat om bezorgopties die ingaan na de eerste bezorgpoging, en je hebt tot 22.00 uur ‘s avonds de tijd een verzoek door te geven.

MijnPakket iPhoneOp dinsdag en donderdag kan je kiezen voor avondbezorging, maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een pakket voor 8.30 uur op te halen bij een ophaalpunt. Als het niet zo nauw komt, maar je wel zelf een pakket wilt ophalen, kan je een pakket vanaf 16.00 uur de volgende dag ophalen bij een PostNL-locatie. Dan resteren er nog twee handige opties: een herbezorging op je eigen adres op een andere dag, of op een alternatief adres in Nederland.

MijnPakket is helaas nog niet geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De alternatieve track & trace-app Parcel is dat wel. Daarin kan je naast PostNL ook pakketten bij meerdere transportbedrijven volgen, zoals bij UPS en DHL. Een ander leveringsmoment verzoeken is echter niet mogelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2014, 13:33
Categorie Apps
Onderwerpen pakket, postnl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.