‘Microsoft Office voor iPad meer dan 27 miljoen keer gedownload’

De iPad-versie van Office (Word, Excel en PowerPoint) is inmiddels meer dan 27 miljoen keer gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Office iPad spotlightMicrosoft Office voor iPad is inmiddels meer 27 miljoen keer gedownload. Dit beweert prominent Microsoft-blogger Paul Thurrott op Twitter. Hij baseert zich hierbij op App Store-cijfers uit de tien landen waar de iPad-versie van Office het populairst is. Het totaal aantal downloads zal daarom in de praktijk nog hoger liggen. Dat terwijl de apps pas sinds eind maart dit jaar te downloaden zijn.

Hoewel Thurrott de exacte bron van zijn cijfers niet noemt, is het zeer waarschijnlijk dat de cijfers rechtstreeks van Microsoft komen. De blogger schrijft al jaren over het bedrijf en heeft op Twitter inmiddels zo’n 88.000 volgers.

Een week na het verschijnen van Office voor iPad, maakte Microsoft bekend dat de apps 12 miljoen keer waren gedownload. Inmiddels zou Microsoft dit aantal dus dik hebben verdubbeld. Het is nog de vraag hoeveel deze downloads Microsoft hebben opgeleverd: de apps zijn immers gratis uit de App Store te downloaden. Microsoft verdient er pas aan als gebruikers een Office 365-abonnement afsluiten om alle functies te gebruiken.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:12
Categorie Apple
Onderwerp office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.