Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

‘Microsoft Office voor iPad meer dan 27 miljoen keer gedownload’

De iPad-versie van Office (Word, Excel en PowerPoint) is inmiddels meer dan 27 miljoen keer gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Office iPad spotlightMicrosoft Office voor iPad is inmiddels meer 27 miljoen keer gedownload. Dit beweert prominent Microsoft-blogger Paul Thurrott op Twitter. Hij baseert zich hierbij op App Store-cijfers uit de tien landen waar de iPad-versie van Office het populairst is. Het totaal aantal downloads zal daarom in de praktijk nog hoger liggen. Dat terwijl de apps pas sinds eind maart dit jaar te downloaden zijn.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Hoewel Thurrott de exacte bron van zijn cijfers niet noemt, is het zeer waarschijnlijk dat de cijfers rechtstreeks van Microsoft komen. De blogger schrijft al jaren over het bedrijf en heeft op Twitter inmiddels zo’n 88.000 volgers.

Een week na het verschijnen van Office voor iPad, maakte Microsoft bekend dat de apps 12 miljoen keer waren gedownload. Inmiddels zou Microsoft dit aantal dus dik hebben verdubbeld. Het is nog de vraag hoeveel deze downloads Microsoft hebben opgeleverd: de apps zijn immers gratis uit de App Store te downloaden. Microsoft verdient er pas aan als gebruikers een Office 365-abonnement afsluiten om alle functies te gebruiken.

Downloaden:

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2014 om 22:12
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.