Messi Space Scooter voor de iPhone en iPad.

Messi gaat als een raket op zijn step in Messi Space Scooter

Altijd al met Messi op een step willen rijden? Dan is het nieuwe spelletje met de bekende voetballer echt wat voor jou. Race door de ruimte en behaal hoge scores met Lionel Messi en zijn hippe step.

Messi Space Scooter voor de iPhone en iPad.De bekende voetballer Messi heeft een transfer gemaakt. Niet naar een nieuwe voetbalclub, maar naar een buitenaardse planeet! Messi is vast heel erg blij met zijn step, want dankzij de tweewieler neemt hij het op tegen buitenaardse wezens. Race met Messi in intergalactische omgevingen en spaar muntjes om hoge scores te behalen.

Steppen met Messi

Het is echt waar, Messi Space Scooter is gemaakt in samenwerking met de wereldberoemde voetballer Lionel Messi. In het spelletje racet Lionel Messi op zijn step rechtdoor om muntjes te verzamelen en hoge scores te behalen. Het is in de game de bedoeling om obstakels te ontwijken door over het scherm te swipen. Ook springen en bukken behoort tot de mogelijkheden, terwijl je met je step in de hand allerlei trucjes uithaalt. Wie had ooit gedacht dat Messi zo’n stepheld zou zijn?

Maar het is niet zomaar de bedoeling om naar het einde van het level te steppen, want je moet ook voldoen aan allerlei opdrachten. Laat Messi een bepaald aantal keer springen of speel meerdere rondes om te voldoen aan de eisen. De bekende voetballer laat ook nog wat van zijn voetbalkwaliteiten zien, want in de levels kom je zo nu en dan een bal tegen die je een flinke trap kunt geven om obstakels uit de weg te ruimen. En alsof dat nog niet actie genoeg is, word je aan het einde van de levels bekogeld met raketten die je moet ontwijken. Die Messi heeft het er maar moeilijk mee.

Messi Space Scooter met jumps. Messi Space Scooter met raketten.

Messi Space Scooter is beschikbaar voor de iPhone en iPad en biedt zelfs ondersteuning voor beloningen in Game Center en houdt internationale scorelijsten bij. De game is gratis te spelen, maar je kunt voor echt geld wel extra muntjes kopen om power-ups mee te verdienen. De bedragen van de in-app aankopen liggen tussen €0,99 en €79,99. Naast Messi zijn er ook andere personages beschikbaar om mee te spelen. Het gaat hier om de ruimtewezens Qorg, Officer Dash en Nova, maar het spelen met Messi blijft toch het leukst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2016, 20:00
Categorie Apps
Onderwerpen racegame, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.