Mercedes Benz introduceert Swarovski Elements iPhone-hoesje

Mercedes-Benz gaat de Swarovski Elements iPhone Pouch uitbrengen, een hoesje van wit nappaleer met daarop Swarovski-kristallen. Op de Berlin Fashion Week krijgt 'ie zijn debuut.

Mercedes Benz iPhone Swarovski hoesjeAutomaker Mercedes-Benz heeft de Swarovski Elements iPhone-hoes geïntroduceerd, als onderdeel van de GLK-collectie. Het is niet de vraag of dit hoesje mooi is, het gaat erom dat het vooral exclusief is: Mercedes Benz gaat er maar 40 maken, die tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Berlin zullen worden verloot aan de (rijke) genodigden. Hoewel de foto anders doet vermoeden is het iPhone-hoesje gemaakt van wit nappaleer.

Mercedes SwarovskiDe letters GLK zijn er met Swarovski-kristallen op gebracht. De schoonheid van de case schijnt pas echt zichtbaar te zijn wanneer je de iPhone in het hoesje steekt, waarbij de schermverlichting door de kristallen schijnt en een kaleidoscoop van kleuren veroorzaakt. Sta je niet op de wachtlijst voor Mercedes’ nieuwste SUV’s in de GLK-klasse of kun je je dealer niet overhalen om je uit te nodigen voor de Fashion Week Berlin (van 17 tot 20 juli), dan zul je tot oktober moeten wachten. Dan is de case ook verkrijgbaar als onderdeel van de normale Mercedes GLK Collection-merchandise.

Via: eMercedes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2008, 10:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, mercedes, pouch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.