Kannuu ontwikkelt Spotlight-achtige zoekfunctie voor iPhone

Kannuu ontwikkelt een SDK waarmee gemakkelijk een zoekfunctie is toe te voegen aan iPhone-applicaties. Zelf gaat Kannuu een contactprogramma maken om de mogelijkheden te demonstreren.

kannuuOntwikkelaar Kannuu is van plan een zoek-SDK voor de iPhone te ontwikkelen. Het gaat om een toolkit waarmee je zoekfunctionaliteit aan iPhone-applicaties kunt toevoegen. Communicatiemanager Sarah Ducket van Kannuu zegt: “Uiteindelijk zullen we ook een iPhone-contactapplicatie beschikbaar hebben als een proof of concept hoe je de SDK kunt gebruiken. Uiteraard komt de contactapplicatie pas beschikbaar voor het publiek als we geaccepteerd worden door Apple.”

De SDK zal vanaf 22 juli beschikbaar zijn en bestaat uit een zoektoolkit voor ontwikkelaars die in elke applicatie kan worden toegepast waarin een zoekfunctie nodig is, bijvoorbeeld een weerapplicatie, telefoonboek, applicatie met lokale informatie, bioscoopprogramma’s, enzovoort. Het bevat ook een component die de database op de iPhone indexeert op alle velden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2008, 19:12
Categorie Apps
Onderwerpen sdk, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.