Brando brengt A2DP stereo Bluetooth-adapter voor iPhone uit

Brando heeft een A2DP stereo headset-adapter ontwikkeld waarmee je draadloos via Bluetooth naar muziek kunt luisteren, in stereo. De adapter ondersteunt ook microfoons, zodat je draadloos in stereo kunt bellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Brando INFINXX AP23 stereo A2DP headset-adapterDe ondersteuning voor Bluetooth in de iPhone is sinds de lancering van de iPhone 3G er niet veel beter op geworden. In de praktijk kun je niet veel meer dan je Bluetooth headset aansluiten op de iPhone. Andere accessoires worden het beperkte aantal Bluetooth-protocollen dat de iPhone aankan, niet ondersteund. Muziekliefhebbers zouden bijvoorbeeld graag via het A2DP-protocol draadloos naar muziek in stereo willen luisteren. Met de INFINXX AP23 stereo Bleutooth-adapter van Brando kan dat.

De INFINXX AP23 van Brando is met een prijs van $62 geen koopje, maar geeft je iPhone wel A2DP-ondersteuning. Je zou dan bijvoorbeeld de Jabra BT8010 of een andere draadloze stereoheadset kunnen gebruiken. De INFINXX AP23 ondersteunt ook een ingebouwde microfoon, zodat je naast muziekluisteren ook draadloos kunt bellen vanaf je headset.

De INFINXX AP23 is geschikt voor de eerste generatie iPhone, de iPhone 3G en een aantal iPod-modellen, zoals de iPod touch, nano, classic, video en mini. De adapter weegt maar 5 gram en de wereldwijde verzendkosten vanuit Hong Kong zijn niet meer dan $3. Het grootste nadeel behalve de prijs is het lelijke en ook wat kwetsbare uitsteeksel dat onderaan je iPhone hangt.

Via: Brando

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.