Meer dan 1,7 miljoen iPhone 4’s verkocht in eerste drie dagen

In de eerste drie dagen na de lancering van de iPhone 4 zijn er meer dan 1,7 miljoen toestellen verkocht. Dit maakte Apple vandaag bekend

iPhone 4-lanceringIn de eerste drie dagen na de lancering van de iPhone 4 zijn er meer dan 1,7 miljoen toestellen verkocht. Dit maakte Apple vandaag middels een persbericht bekend. Vorige week donderdag ging de iPhone 4 in de Verenigde Staten, Japan, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in de verkoop. Analisten schatten eerder al dat er de dag van de lancering, tussen de één en anderhalf miljoen exemplaren wereldwijd verkocht zouden zijn.

Volgens Apple-topman Steve Jobs is dit ‘de succesvolste productlancering in de geschiedenis van het bedrijf’. De topman biedt eveneens zijn excuses aan de klanten aan die zijn weggestuurd omdat er te weinig voorraad was.

Apple onderstreepte in het persbericht nogmaals dat de iPhone 4 tegen eind juli nog eens in 18 landen, waaronder Nederland en België, verkrijgbaar zal zijn. Het is onduidelijk of dat ook betekent dat de lanceringsdatum rond eind juli zal zijn, een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2010, 15:09
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen iPhone 4, personeel, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.