MediaSpeak: Siri vertelt welke muziek je luistert (jailbreak)

De jailbreaktweak MediaSpeak zorgt ervoor dat Siri ieder afgespeeld nummer op je iPhone aankondigt. Hierdoor hoef je niet op het scherm van je iPhone te kijken om er achter te komen waar je naar luistert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MediaSpeakIs je muziekbibliotheek gevuld met tracks die je nog niet bij naam kent, dan kan de jailbreaktweak MediaSpeak helpen om ze allemaal te leren kennen. Eenmaal geïnstalleerd vertelt Siri je vlak voordat een nummer begint wat er precies wordt afgespeeld.

MediaSpeak is vrij simpel in gebruik: je hoeft de tweak enkel te installeren, waarna er een nieuwe pagina in het instellingenscherm van je iPhone verschijnt. Door hier de tweak in te schakelen wordt ieder nummer voorgegaan door Siri, die je letterlijk vertelt: “Now playing: [naam track] by [naam artiest].”

Het gebruik van MediaSpeak lijkt handig bij een voor jou onbekende muziekbibliotheek. Wil je er normaal gesproken achter komen wat je afspeelt, dan moet je de iPhone uit je zak halen en het scherm bekijken. Ken je echter al je gesynchroniseerde tracks al, dan is het misschien wat onnodig voor Siri om alles aan te kondigen.

MediaSpeak is gratis te downloaden via de repository van BigBoss.

Bron: Redmond Pie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.