Matte iPhone naast glimmende iPhone 3G

Een oude foto van een matte iPhone duikt nu opnieuw op, naast de huidige iPhone 3G. Beide toestellen lijken niet veel in formaat te verschillen en het matte model voldoet aardig aan alle tot nu toe verspreide geruchten.

matte iphoneAls de foto hiernaast je bekend voorkomt: dat kan kloppen. Het lijkt dezelfde matzwarte iPhone die in februari ook al eens online verscheen. MacRumors heeft nu een foto gevonden van de matte iPhone naast de huidige iPhone 3G met glimmende behuizing. Naast elkaar is er nauwelijks verschil in afmetingen en vormgeving te zien; alleen de afwerking is anders. MacRumors heeft geen bewijs dat de case inderdaad de nieuwe iPhone is, maar het sluit wel aan op eerdere geruchten.

De achterkant van de huidige iPhone 3G bestaat waarschijnlijk uit zirkoniumdioxide (ook wel zirconia). Apple heeft dit nooit bevestigd, maar wel een patent ingediend om het keramische materiaal als behuizing voor apparaten te gebruiken. Later ontstond het vermoeden dat zirkonium de oorzaak zou zijn van haarscheurtjes in behuizingen. Het is daarom interessant om te weten welk materiaal Apple voor de volgende generatie iPhone gaat kiezen.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2009, 22:47
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp behuizing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.