Kassa kijkt naar haarscheurtjes in de iPhone

Het tv-programma Kassa besteedt zaterdag aandacht aan haarscheurtjes in de behuizing van de iPhone. Maar zijn ze niet wat laat? En het probleem wordt in de meeste gevallen toch gewoon opgelost?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kassa felix meurdersIn juli 2008 verscheen op iPhoneclub het eerste bericht over haarscheurtjes in de witte iPhone 3G. De nieuwe iPhone was op dat moment nog maar pas gelanceerd. Inmiddels weten we dat de haarscheurtjes geen epidemische vormen hebben aangenomen en dat de meeste probleemgevallen gewoon door T-Mobile worden opgelost: lees daarvoor ook het artikel ‘Haarscheurtjes in je iPhone, hoe zit het met garantie?‘ waarin Marco Snels eerder al eens heeft uitgelegd hoe de procedure werkt. Toch gaat het tv-programma Kassa komende zaterdag alsnog aandacht besteden aan de haarscheurtjes.

We hopen maar dat het een herhaling van een oude uitzending is, want is er maanden later nog iets zinnigs te zeggen over de haarscheurtjes? Kassa zegt in de aankondiging dat T-Mobile en Apple het allebei niet willen herstellen. Marco schreef afgelopen november: “Bij iPhones met haarscheuren die onder de garantie vallen wordt het toestel meteen omgeruild”. Het maakt daarbij verschil of de haarscheurtjes al dan niet voelbaar zijn: bij een voelbare scheur gaat T-Mobile er vanuit dat het gewoon breuk is, omdat je de iPhone bijvoorbeeld hebt laten vallen. Bij niet-voelbare haarscheurtjes wordt het toestel omgeruild. We zijn benieuwd of we tussen de slachtoffers die in de studio over hun ervaringen komen vertellen, nog iPhoneclub-lezers gaan ontwaren. Kassa is er iedere zaterdagavond om 18.55 uur op Nederland 1 te zien.

Meer info: Kassa
Tipgever: Björn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorieën Achtergrond, Providers
Onderwerpen behuizing, haarscheurtjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.