mailbox-icoon

Mailbox-app voegt interactieve notificaties toe

De Mailbox-app van Dropbox heeft nu interactieve notificaties, die je meteen kunt snoozen of archiveren. Bij snoozen wordt de e-mail uitgesteld tot morgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mailbox voor iPhone iPad en MacMailbox, de slimme e-mailapp van Dropbox, heeft een update gekregen. De app heeft nu interactieve notificaties: zodra er een pushnotificatie voor nieuwe e-mail binnenkomt kun je het bericht snoozen of archiveren. Dit doe je door omlaag te vegen, waardoor de opties voor snooze en archiveren tevoorschijn komen. Is de iPhone niet actief in gebruik, kan kun je op het lockscreen naar links vegen om dezelfde opties in beeld te krijgen.

Snoozen houdt in dat de e-mail morgen weer tevoorschijn komt. Het is nog niet mogelijk om een zelfgekozen tijdstip voor de snooze-tijd in te stellen; misschien komt die mogelijkheid in een toekomstige update. Naast deze notificaties bevat de update ook de gebruikelijke bugfixes en snelheidsverbeteringen.

Vorige maand werd Mailbox, dat tegenwoordig eigendom is van Dropbox, ook nog voorzien van een update. Daarin werd ondersteuning voor de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus toegevoegd en de mogelijkheid om binnen de app veegbewegingen aan specifieke acties te koppelen. Mailbox is een populaire alternatieve e-mailapp voor iOS. De app is vooral favoriet omdat je e-mailberichten kunt behandelen als todo’s. Met makkelijke veegbewegingen kun je ze archiveren, verwijderen of voorzien van een herinnering. Datzelfde idee gebruikte Google in de onlangs verschenen e-mailapp Google Inbox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2014, 12:00
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.