wemo-koffiemachine

Belkin kondigt koffiemachine met iPhone-bediening aan

Belkin heeft Mr. Coffee aangekondigd, een koffiemachine met iPhone-bediening. Je kunt een pot koffie zetten voor 10 personen via WeMo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Opeens gaat het snel: na de Bruvelo en de Arist is er nu ook een koffiemachine met iPhone-bediening van een bekend merk. Belkin brengt in de VS de Mr. Coffee op de markt, een koffiemachine die maximaal 10 koppen tegelijk kan zetten. Eerder bracht Belkin al een slowcooker (Crock-Pot) met iPhone-app uit.


wemo-koffiemachine

Deze nieuwe koffiemachine maakt deel uit van de WeM-productlijn van de fabrikant, een serie accessoires waarmee je je huis kan automatiseren. Via de app kun je de koffiemachine starten of vooraf programmeren. De app waarschuwt wanneer het water bijna op is en wanneer de kan niet aanwezig is. Alles werkt via Wi-Fi.

Helaas heeft Belkin voor onderstaand demofilmpje een Android-toestel gebruikt, maar de werking via de iPhone is natuurlijk hetzelfde. De koffiemachine maakt volgens de fabrikant de koffie 26% sneller klaar. Binnen 7 minuten heb je een kan koffie. De dubbelwandige kan houdt de koffie daarna urenlang warm – al is het de vraag of de koffie dan nog lekker is.

In Nederland brengt Belkin al wel WeMo-stekkers en een bewegingssensor uit, maar nog geen keukenapparatuur.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.