yosemite-bellen

Apple brengt OS X 10.10.1 Yosemite beta 2 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft OS X 10.10.1 beta 2 voor ontwikkelaars uitgebracht, waarin problemen met Wi-Fi, Mail en Berichtencentrum zijn opgelost.

yosemite-bellenApple heeft de tweede beta van OS X 10.10.1 (Yosemite) uitgebracht. De update met buildnummer 14B23 is te installeren via de Mac App Store en het Mac Dev Center. Deze beta is alleen te installeren voor geregistreerde ontwikkelaars. Ben je publieke betatester, dan kun je sinds gisteren de eerste beta van OS X 10.10.1 installeren. Je loopt dan dus één betaversie achter.

Echt nieuwe functies zitten er niet in deze tweede betaversie. Apple vraagt ontwikkelaars om vooral te letten op de juiste werking van Wi-Fi, Exchange-accounts in de Mail-app en het Berichtencentrum, net als bij de eerste beta. Omdat de buildnummers vrij dicht bij elkaar liggen, verwachtten we ook niet teveel vernieuwingen. Waarschijnlijk werkt Apple vooral aan bugfixes en andere kleine verbeteringen.

Yosemite (OS X 10.10) verscheen op 16 oktober en is nu bijna een maand in gebruik. De meeste functies lijken goed te werken; alleen over de Wi-Fi-verbinding wordt nog wel relatief veel geklaagd. Vlak na het verschijnen kondigde Apple aan dat ze betaversies van OS X Yosemite zullen blijven uitbrengen, ook voor publieke betatesters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2014, 9:39
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.