dispatch featured

Mailapp Dispatch legt nog meer nadruk op productiviteit

Mailapp Dispatch op iPhone heeft integratie met Toodledo, Pocket Informant en Todoist. Ook kan je mails exporteren als PDF-bestand.

dispatch icoonDe zakelijk georiënteerde mailapp Dispatch is serieuzer geworden na de laatste update, die de app naar versie 2.1 brengt. De applicatie die bedoeld is om nieuwe e-mails snel te verwerken, laat je e-mails exporteren en versturen als PDF-document zodat je ze kan opslaan in verschillende documentenapps. In de inbox kan je meerdere e-mails selecteren voordat je een handeling uitvoert en de integratie met projectmanagement-apps heeft een sprong vooruit gemaakt.


Dispatch inbox nieuwe stijlVia Dispatch kan je e-mails doorsturen naar todo-apps Toodledo, Pocket Informant en Todoist. Links in e-mails kan je bovendien openen in de browsers iCabMobile en Mercury Browser. Kortom: de applicatie sluit een stuk beter aan op verschillende workflows.

Dispatch 2.1 biedt verder een allegaartje aan verbeteringen, zoals de mogelijkheid om de url naar een mail in Dispatch bij te voegen als je een mail als taak doorstuurt naar een andere app. In de mailweergave kan je instellen dat je geen verwijderknop meer wilt zien. Er is een optie om jezelf bij het versturen van elke e-mail te bcc’en en je kan een standaard verzendadres instellen. Handig is ook dat je e-mails kan verplaatsen tussen mailaccounts. Een andere noemenswaardige vernieuwing is dat je nieuwe taken in de app kan toewijzen aan een takenlijst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 19:46
Categorie Apps
Onderwerpen dispatch, e-mail, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.