martin hajek iphone 6 concept 4

Twee iPhone 6-modellen bevestigd in Apple-documenten

Apple heeft de komst van twee verschillende iPhone 6-modellen bevestigd, in documenten bedoeld voor een officiële, Thaise commissie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

martin hajek iphone 6 concept 4Apple heeft toestemming gekregen om twee iPhone 6-modellen in Thailand te gaan verkopen. Dit blijkt uit documenten die zijn ingediend door Apple bij de Thaise National Broadcasting and Telecommunications Commission. Daarmee heeft Apple de komst van twee verschillende iPhone 6-varianten bevestigd, voordat beide iPhones officieel zijn aangekondigd. De Thaise documenten moeten verplicht openbaar gemaakt worden, nadat een dergelijk verzoek is goedgekeurd.

Lees ook: iPhone 6 kopen: verwachte prijzen en abonnementen

De documenten wijzen op twee nieuwe iPhones met de serienummers A1586 en A1524. Dit zijn modelnummers die Apple nog niet heeft uitgebracht. Op Twitter bevestigt de Secretaris-Generaal van de commissie dat het gaat om de iPhone 6. Verdere details over de twee iPhone 6-modellen ontbreken echter. Het is daarom nog onduidelijk of het gaat om een 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6, zoals veel geruchten beweren.

Door de vele geruchten is het aannemelijk dat Apple refereert naar de twee schermgroottes voor de iPhone 6. Apple brengt altijd nieuwe iPhone-modellen in meerdere varianten uit omdat ze op verschillende frequenties moeten werken, maar daarvan is geen sprake in Thailand. In de VS en Japan zijn er wel verschillende iPhone-modellen nodig voor het GSM- en CDMA-netwerk. In Thailand wordt echter alleen gebruikgemaakt van het GSM-netwerk.

Op 9 september ontdekken we waarschijnlijk wat Apple van plan is met de iPhone 6. Alles wijst namelijk op een groot iPhone-evenement op die datum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 12:00
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.