Acompli gefocuste inbox iPhone

Mailapp Acompli krijgt gefocuste inbox

Acompli, de combinatie van agenda en mail-app, is voorzien van een Gefocuste Inbox die je alleen belangrijke e-mails laat zien.

Acompli gefocuste inbox iPhoneDe handige mail- en agenda-app Acompli wil e-mails voortaan voor je sorteren. Na de update naar versie 1.2 heeft Acompli een instelling die Gefocuste Inbox heet. Als die is geactiveerd, onderscheidt de app e-mails van contacten die je zelf opzoekt en van mailings waar je vast liever niet mee wordt gestoord. Alleen het belangrijke verkeer komt in de Gefocuste Inbox terecht.

De andere e-mails vind je onder een aparte knop. Acompli geeft in een uitlegscherm na de update aan dat het systeem even tijd nodig heeft om de mails goed voor je te sorteren. De functie moet slimmer worden door hem te gebruiken. Je kan e-mails in zowel de Gefocuste Inbox als de ‘reservemap’ naar elkaar doorsturen, en daarna bijvoorbeeld aangeven dat dezelfde behandeling voor alle e-mails van een afzender moet gelden. Zo moet Acompli van je mailgedrag leren.

Acompli e-mail plannen iPhone Acompli moment voor uitgestelde e-mail iPhone

Door een andere vernieuwing van Acompli schuift de mailapp meer door in de richting van Mailbox. Ook in deze applicatie kan je voortaan e-mails in de inbox vegen om ze uit te stellen naar een later tijdstip. De mailapp retourneert ze dan op een volgend tijdstip. Ten slotte kan je nu mappen zoeken als je een e-mail verplaatst en zijn er fouten uit de app gehaald.

Acompli is een mailapp, een agenda, een contactenlijst en geeft ook nog toegang tot de bestanden op verschillende cloudopslagdiensten. En: het doet al die dingen goed. Dat leverde Acompli al een vermelding op in twee van onze appgidsen:

Lees ook: Beste e-mail apps voor iPhone en iPad
Lees ook: Beste agenda-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 14:03
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.