BelayCord

BelayCord: omkeerbare usb-kabel voor iPhone gecertificeerd door Apple

De BelayCord is een iPhone Lightning-kabel met omkeerbare usb-aansluiting. Bovendien is de kabel door Apple gecertificeerd.

BelayCordHet ene na het andere gerucht wijst op een omkeerbare usb-kabel gemaakt door Apple, maar de kabel wordt wellicht nog niet bij de iPhone 6 geleverd. Geen nood, want accessoiremakers zijn in de tussentijd druk aan de haal met het idee. Afgelopen maand schreven we al over een omkeerbare usb-kabel voor je iPhone, en nu is er ook een door Apple gecertificeerd alternatief. De BelayCord heeft dezelfde draaibare usb-aansluiting, maar ook een gevlochten snoer.

In de usb-poort van de BelayCord zit een dun blokje in het midden. Door de plaatsing kun je de kabel op twee manieren aansluiten. Je hoeft dus niet meer te kijken of je de usb-kabel goed vasthoudt als je hem wil inpluggen.

Omdat de BelayCord wordt gecertificeerd door Apple, hebben de makers toegang tot Apple’s officiële Lightning-onderdelen. De kabel zal daarom goed op je iPhone, iPad of iPod werken. Niet gecertificeerde kabels lopen het risico niet met iOS 7 en nieuwer te werken. Dat risico loop je ook met de eerder besproken omkeerbare usb-kabels van Truffol.

De BelayCord wordt aangeboden op Kickstarter, waar je voor minstens 30 dollar de kabel bestelt – plus 5 dollar verzendkosten. Vroege vogels halen hem voor 25 dollar in huis. Daarmee is hij wel een stuk duurder dan het hierboven genoemde, niet gecertificeerde alternatief. De BelayCord is hoe dan ook al een succes: op Kickstarter is het vrij lage streefbedrag van 4.000 dollar al lang en breed binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 13:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, usb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.