Macro Cell Lens Band: iPhone-macrolens van Photojojo in een elastiek

De Macro Cell Lens Band is een iPhone-macrolens die je om de telefoon heenwikkelt met een elastiek. Hierdoor kunnen ook andere smartphones hem makkelijk gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Macro Lens Band PhotojojoDe iPhone 4 is nog steeds de populairste camera op de fotosite Flickr. Het is daarom niet heel gek dat er geregeld speciale lenzen voor de iPhone 4 en iPhone 4S opduiken. De Macro Cell Lens Band van Photojojo doet in de praktijk hetzelfde als iedere andere macrolens, maar steekt tegelijkertijd ontzettend slim in elkaar. De lens is aan een elastiek bevestigd, die je om de bovenkant van je iPhone wikkelt om hem te gebruiken.

Macro Lens Band PhotojojoDe Macro Cell Lens Band is in de eerste plaats ontworpen om te werken met de camera van je iPhone 4 en iPhone 4S, maar dankzij het gebruikte elastiek zegt Photojojo dat het eigenlijk voor iedere smartphone geschikt is. Op foto’s is te zien dat je hem ook kunt gebruiken terwijl je een case of bumper om je iPhone hebt gewikkeld.

Je kunt de Macro Cell Lens Band bestellen op de website van Photojojo voor 15 dollar. Daar wordt 16 dollar aan verzendkosten bovenop geteld, tenzij je voor meer dan 50 dollar aan producten bestelt. Op het moment lijkt de Macro Cell Band uitverkocht te zijn, maar je kunt via de website aangeven een e-mail te willen ontvangen wanneer ze hem weer kunnen op voorraad hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 23:38
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen fotografie, lens, macro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.