‘iPhone 3GS dit kwartaal twee miljoen keer gefabriceerd’

De iPhone 3GS werd in het afgelopen kwartaal twee miljoen keer geproduceerd. Dit beweren bronnen tegenover de Koreaanse website Digitimes.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3GSHoewel de iPhone 3GS al tweeënhalf jaar oud is, blijft er vraag naar het toestel. De iPhone 3GS wordt nog steeds volop geproduceerd, beweert de Koreaanse site Digitimes op basis van bronnen bekend met Apple’s productieplannen. Er zouden dit kwartaal nog steeds 2 miljoen stuks worden gefabriceerd. De website schrijft vaker over nieuws rond toeleveranciers van Apple.

De iPhone 3GS is bij veel telecomproviders nog steeds verkrijgbaar, voor een relatief laag bedrag. In de Verenigde Staten is de 3GS geliefd, omdat je het toestel gratis bij een abonnement krijgt. Dat de iPhone 3GS nog wordt geproduceerd is daarom niet een verrassing, maar de gefabriceerde aantallen zijn wel opmerkelijk hoog. Digitimes schrijft dat de iPhone 3GS in het eerste kwartaal van 2012 nog eens tussen de 1,4 en 1,6 miljoen keer wordt geproduceerd. Grote kans dat de iPhone 3GS nog een lang leven voor zich heeft.

In verhouding met de iPhone 4S zijn de cijfers echter niet absurd hoog: de nieuwste iPhone verkocht tijdens het eerste weekend vier miljoen keer in onder andere de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2011, 13:27
Categorie iDevices
Onderwerpen digitimes, geruchten, iPhone 3G
Device iPhone 3GS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.