MacFan, gefeliciteerd!

MacFan publiceert deze maand het 75e nummer. Het enige Mac-tijdschrift in Nederland en België pakt daarom uit met een extra dik nummer, veel gratis software, een prijsvraag, kortingsacties en een pocketboek voor abonnees.

macfan nummer 75Soms zijn er nieuwtjes die geen haast hebben, maar wel belangrijk zijn. Het 75e nummer van MacFan is zo’n nieuwtje: je hebt nog een volle maand de tijd om naar de tijdschriftenwinkel of kiosk te gaan om het jubileumnummer te kopen. MacFan is het enige op Apple Macintosch gespecialiseerde tijdschrift in Nederland en België en ter gelegenheid van het 75e nummer bevat het tijdschrift eenmalig 100 pagina’s en een dvd in plaats van de gebruikelijke cd-rom. iPhoneclub heeft een speciale band met MacFan, niet alleen omdat we graag met de Mac werken, maar ook omdat MacFan ons vanaf de prille start van iPhoneclub heeft gesteund.

MacFan heeft namelijk vanaf het begin onze nieuwsfeed in de website opgenomen (rechtsonder in het lijstje op de frontpage) en liet daarmee niet alleen zien dat ze er vertrouwen in hadden dat we voor een dagelijkse stroom iPhone-nieuws konden zorgen, maar zorgde er ook voor dat Mac-gebruikers met een iPhone onze website makkelijker konden vinden.

MacFan ligt nog de hele maand in de winkel voor de gebruikelijke verkoopprijs van 7,95 euro maar met heel veel extra’s. Abonnees krijgen ook een kadootje: zij ontvangen de MacMagic-pocket en een kortingsbon van 50 euro bij aanschaf van een iMac of MacBook. Deze extra’s zijn ook te krijgen als je een abonnement afsluit via MacFan.nl. In het 75e nummer staat natuurlijk de MacBook Air en de pas gelanceerde Office 2008 voor de Mac centraal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2008, 12:22
Categorie Apple
Onderwerpen abonnementen, feestdagen, jubileum

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.