AT&T gaat refurbished iPhones met korting aanbieden

AT&T heeft een interne memo verspreid waarin refurbished iPhones worden aangekondigd. Ze zijn in beperkte mate beschikbaar in winkels in New England.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Boy Genius Report heeft een interne memo van AT&T onderschept, waarin staat dat de telecomprovider opgelapte iPhones voor een vriendenprijs gaat verkopen. Het 4GB-model is te koop voor $199 en het 8GB-model voor $249. Het zijn prijzen waarbij een stormloop wordt verwacht, maar AT&T wil er niet teveel ruchtbaarheid aan geven. De refurbished toestellen zijn alleen verkrijgbaar bij een nieuw abonnement; mensen die willen upgraden hebben toestemming van de manager nodig. De memo is gedateerd op 1 maart 2008.

Je kunt niet overal terecht voor de refurbished iPhones: volgens de memo zijn ze in geselecteerde “COR stores in the New England Market” te koop en zijn de apparaten zo goed als nieuw. De memo wekt de indruk dat de apparaten vooral zijn bedoeld om twijfelaars over de streep te helpen: “This is to be sold as a closing tool only” Maar dat niet alleen: de memo raadt AT&T-medewerkers aan om eens in contact te treden met klanten die recent een iPhone hebben gekocht, om te vragen of ze interesse hebben in het activeren van een extra iPhone. Salesmateriaal in de winkels, waarmee de goedkope iPhones worden aangeprezen, is niet toegestaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2008, 4:36
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.