Macally Powerlink is 3-in-1 accessoire voor iPhone

De Macally PowerLink combineert 3 producten: een sync-kabel voor je iPhone, een extra batterij voor noodgevallen en een usb-stick met 2GB opslagruimte.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Macally PowerlinkMacally kon niet kiezen: zouden ze een usb-stick, een externe batterij of een synchronisatiekabel voor de iPhone uitbrengen? Ze combineerde alledrie functies in de Macally PowerLink. Het accessoire heeft aan de ene kant een 30 pins iPod-connector en aan de andere kant een usb-aansluiting. Maar er zit ook een interne batterij in waarmee je je iPhone in tijden van nood kunt bijladen. Macally heeft er ook nog 2GB flashgeheugen in gestopt zodat je daarop nog wat extra muziek kunt meenemen.

Die muziek zul je dan wel met een omweg via iTunes naar de iPhone moeten kopiëren, want het is niet mogelijk om via de iPhone het 2GB-geheugen uit te lezen. Ben je je sync-kabel vergeten dan kun je daarvoor de PowerLink gebruiken. De Macally PowerLink heeft zowel het Works with iPhone- als het Made for iPod-label. Lampjes geven de batterijstatus en data-activiteit aan; met een schuifknop aan de voorkant kun je de PowerLink aan- en uitschakelen. Binnenkort beschikbaar voor ongeveer $49,95.

Meer info: Macally

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2008, 23:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, kabel, macally, synchroniseren, usb-stick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.