Maak van een oud boek een iPhone-oplaadstation

Op Etsy is een handelaar te vinden, die oude boeken omtovert tot iPhone-houders. Door het boek uit te hollen, kun je de iPhone rechtop op het boek zetten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

boek-iphone-laderIedereen heeft nog wel een boek liggen, dat je niet meer gaat lezen, maar dat je ook niet zomaar durft weg te gooien. Een handelaar op de knutselsite Etsy heeft een oplossing gevonden: je maakt er gewoon een iPhone-dock van. Koop je het boek bij deze Etsy-handelaar, dan betaal je 52 dollar plus verzendkosten. Er zijn meerdere uitvoeringen van het boek verkrijgbaar, allemaal bekleed met stof.

Wat de boeken betreft kun je kiezen uit Pride & Prejudice, Jane Eire, Peter Pan, Dante’s Inferno en dergelijke. Een bezoekje aan de lokale antiekmarkt of rommelmarkt levert misschien wel wat bruikbare Nederlandse literatuur op, die je kunt ombouwen tot iPhone-dock. Door het boek van binnen uit te hollen kun je de oplaadkabel kwijt en heb je ook ruimte om kleine spulletjes op te bergen, zoals de iPhone-oordopjes en de toekomstige micro-USB-adapter.

Maak je de boeken na, zoals op Etsy is gedaan, dan zie je aan de buitenkant niet dat er een oplaaddock aanwezig is. De dock gebruikt Apple’s standaard 30-pins connector en is geschikt voor iPhone, iPod en iPad. Een product met een enigszins vergelijkbaar idee reviewden we ooit op iPhoneclub: bij de Messless-lader staat je iPhone en iPod rechtop op een glazen plateau tijdens het laden.

Meer info: Etsy (meerdere uitvoeringen)
Via: Likecool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2012, 17:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, etsy, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.