Maak een typemachine van je iPad

Een echt ouderwetse typemachine voor de iPad en iPad 2 voor slechts een kleine 40 euro. Dat kan niet waar zijn en dat is het ook niet.

iPad Typescreen typemachineMisschien is een iPad gewoon wel te modern en heb je liever een fysiek toetsenbord. Eentje waarop je de toetsen voelt, totdat je vingertoppen er pijn van doen. Dan is er een uitkomst: het Britse Spinning Hat heeft de Typescreen op de markt gebracht. Dat is een ‘ouderwetse’ typemachine waarop je de iPad of iPad 2 kan zetten. Met elke toetsaanslag activeer je een kunststof houder met een kussentje die de gewenste letter op het scherm intypt. En de backspace dan?

Daarvan is niet te zien dat ‘ie erop zit. Er is geen filmpje van de typemachine te vinden en de prijs is met 35 pond (bijna 40 euro) beduidend lager dan een deftige iPad 2-cover, bijvoorbeeld. Zou het dan toch?

Ja, het is een 1 april-grap. Maar wel een leuke. En omdat je toch misschien met hoge verwachtingen op dit bericht hebt geklikt, hebben we hier alsnog een video van een USB-typemachine die wel degelijk op de iPad is aan te sluiten. Daterend van 14 juni 2010.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2011, 13:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, ipad 2, typen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.