Luxe Sony PFR-V1 hoofdtelefoon is duurder dan de iPhone

Sony verkoopt vanaf april de PFR-V1 personal field speakers, een headset die zowel intern als extern wordt gedragen en superieur geluid geeft. Maar die geluidskwaliteit heeft wel een prijs: het futuristische hoofdaccessoire kost $500.

Sony $500 headsetSony heeft de afgelopen dagen bijna het hele productaanbod vernieuwd. Eén van de nieuwkomers is een $500 kostende set personal field speakers, een mooi woord voor een hele dure hoofdtelefoon. De Sony PFR-V1 is vanaf april te koop en zorgt er eindelijk voor dat je het superieure geluid van een dure speakerset ook onderweg kunt beluisteren. De meeste headsets sturen het geluid rechtstreeks je gehoorkanaal in en maken geen gebruik van de akoestische eigenschappen van het buitenoor, zo stelt Sony. Deze headset combineert de de eigenschappen van speakers en in-ear headsets in één apparaat.

Sony headset schemaVeel mensen kunnen leven met een compromis, maar als je dat niet wilt is de PFR-V1 een oplossing. Een deel van de headset gaat daadwerkelijk in je oor en levert de lage frequenties (zie schema), terwijl de bolvormige speakers aan de buitenkant van je oor hangen. Deze speakers zijn van aluminium gemaakt en leveren de midden- en hogere frequenties. De headset werkt op een penlite (AA) batterij, goed voor 200 uur luisterplezier. De headset is niet overigens niet alleen voor de iPhone bedoeld, maar voor elk apparaat met 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Meer info: Sony USA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2008, 18:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, sony, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.