Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Luister naar legendarische concertopnames met Concert Vault

Concert Vault is een gratis applicatie in de App Store waarmee je naar legendarische concertopnamen van rockartiesten kunt luisteren. De applicatie bevat 40 jaar concerthistorie.

concert vault bruce springsteenConcert Vault is een iPhone-applicatie waarmee je concertopnames kunt beluisteren. De opnames gaan tot wel veertig jaar terug en zijn afkomstig uit Wolfgang’s Vault, een website die meer dan 1.900 streaming audio-opnames van concerten heeft verzameld. Alles van AC/DC tot Barry Manilow is aanwezig. Met de live zoekfunctie in de iPhone-applicatie kun je zoeken op naam van de artiest of zoeken naar een specifiek concert. Er is ook een knop New Releases om de laatst toegevoegde opnames te bekijken en een knop Most Played om te zien welke opnames populair zijn bij andere luisteraars.


Concert VaultIn Concert Vault is een audiospeler aanwezig, die lijkt op de iPod-applicatie die standaard op de iPhone aanwezig is. Je luistert naar een concert alsof je naar een album luistert. Je kunt vooruit en achteruit spoelen naar andere tracks en kijken welke nummers op de afspeellijst staan. Bij de meeste concerten kun je extra informatie opvragen over plaats, line-up, shownotes en dergelijke. Met de knop Vault Radio kun je naar een mix van muziek uit verschillende opnames luisteren.
Concert Vault
De audiokwaliteit van de concerten is wisselend, maar Concert Vault heeft wel een ander slim trucje: de applicatie heeft automatische bandbreedte-detectie, zodat de audiostream wordt aangepast aan het beschikbare netwerk: GPRS, EDGE, 3G of Wi-Fi.

Geschikt voor firmware 2.1 en hoger.

Installeren: Concert Vault (gratis)
Via: Macworld

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 november 2008 om 18:32
Onderwerpen
, ,
Categorie
Apps

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.