looney-tunes-dash

Looney Tunes Dash!: Zynga brengt nieuw renspelletje uit

Looney Tunes Dash! is een nieuw renspelletje met karakters zoals Bugs Bunny, Tweety Bird en Road Runner, uitgebracht door Zynga.

looney-tunes-dash-iphoneAls Zynga iets nieuws uitbrengt, weet je dat het niet de mooist of beste game van het jaar is, maar dat het in ieder geval een groot publiek aanspreekt. Zo ook bij Looney Tunes Dash!. Deze game was al in een aantal landen te downloaden en is nu wereldwijd beschikbaar. Roadrunner, Bugs Bunny, Tweety en andere bekende Looney Tunes-karakters: ze zijn allemaal aanwezig.

De game moet het dan ook vooral hebben van de bekende gezichten. In feite is het een rengame waarin je door verschillende omgevingen gaat rennen en springen, zoals de Painted Desert en Tweety’s Neighborhood. Je moet levels afmaken om nieuwe levels, karakters en vaardigheden vrij te spelen. Lukt dat niet, dan is er altijd de mogelijkheid om met in-app aankopen je voortgang te versnellen. Een Stack is vanaf €0,89 te koop.

Onderweg verzamel je digitale Looney Tunes-verzamelkaarten met daarop scenes uit de bekende films of interessante wetenswaardigheden. De game is gemaakt door Eat Sleep Play, dezelfde die eerder het soortgelijke renspelletje Stampede Run uitbracht. Ook die brachten ze via Zynga op de markt. En dat Apple soms best gecharmeerd is van dit soort spelletjes-voor-de-massa blijkt wel uit het feit dat ze Stampede Run uitriepen uitriepen tot gratis game van de week. Bij Looney Tunes Dash gaat dat niet gebeuren, want die is bij voorbaat al freemium.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2014, 15:20
Categorie Apps
Onderwerp zynga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.