top-gear-extreme-parking

Top Gear: Extreme Parking leert je inparkeren

Top Gear: Extreme Parking is een racegame met obstakels, waarbij je razendsnel moet inparkeren. Kies uit 6 bekende auto's uit de tv-serie.

top-gear-extreme-parkingDeze nieuwe Top Gear-game is niet bedoeld om je beter te leren inparkeren. In plaats daarvan gaat het vooral om entertainment: hoe je de meest belachelijke voertuigen inparkeert op een parcours met bizarre obstakels. Er is een speciale Destruction Mode waarmee je een bloedbad kunt veroorzaken.

In de app vind je bekende auto’s uit de tv-serie zoals de Indestructible Pickup, de ‘Reasonably Priced Car’, de Italian ‘Polizia’ Coupe van Jezza of de ‘Rozzers’ Saloon van James. Je kiest een van de auto’s, scheurt over het parcours en probeert vervolgens de auto zo snel mogelijk te parkeren op de aangegeven plek. Wie het snelst is, wint. Voor nog meer variatie kun je een Stig-achtervolging doen. De parcoursen worden steeds ingewikkelder en de obstakels die je op de weg vindt zijn steeds vreemder.

top-gear-extreme-parking-iphone

De game is gemaakt door het team dat meerdere parkeerapps maakte, van 3D London City Car Parking Simulator tot 3D Mafia Driver Parking Simulator. Met meer dan dertig varianten op deze parkeersimulators voelt de Top Gear-versie eigenlijk als meer van hetzelfde. Maar juist de herkenbaarheid van de auto’s uit Top Gear maakt de game toch interessant voor een groot publiek. Je moet je rijtechniek laten zien, terwijl je dwars door caravans, muren en het Top Gear-productiekantoor knalt. Eén crash en het spelletje is voorbij. Heb je een MFi-controller voor de iPhone, dan ondersteunt de game die ook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2014, 17:30
Categorie Apps
Onderwerpen auto, top gear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.