Lomography negatievenscanner voor iPhone nu ‘gewoon’ te koop

De Lomography Smartphone Scanner laat je 35mm-negatieven met je iPhone scannen. De app kan zelfs videonegatieven animeren.

LomographyDe Lomography Smartphone Scanner was in het verleden een project op Kickstarter, maar kan nu ook ‘gewoon’ gekocht worden. Door je iPhone op dit apparaat te leggen kun je 35mm-films scannen, om zo je oude foto’s te digitaliseren. Een bijbehorende app zorgt ervoor dat de negatieven veranderen in gewone foto’s.

De app voor de Lomography-scanner is zelfs in staat om videonegatieven van 35mm-films te animeren, waardoor je een oude video op je iPhone kunt opslaan. Ingebouwde deelfuncties zorgen ervoor dat je de foto’s en video’s aan je vrienden op Facebook of Twitter kunt laten zien.

In principe is de Lomography Smartphone Scanner een lichtdichte doos met een gat voor je iPhone-camera en verlichting voor onder de ingevoerde negatieven. De iPhone-houder is universeel, waardoor er meerdere andere smartphones ook in passen. Je kunt de Lomography Smartphone Scanner bestellen voor 59 dollar plus verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2013, 17:56
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.