Logitech Powershell iOS 7 Controller nu te reserveren in Nederland

De Logitech Powershell iOS 7 Controller is nu te reserveren bij Logitech Nederland. De Powershell kost €99,99 en is waarschijnlijk snel te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

logitech
“Stop met snacken. Begin te verslinden.” Dat is een van de slogans waarmee Logitech de nieuwe Powershell iOS 7 Controller aan de man/vrouw probeert te brengen. Gisteren was er nieuws over de MOGA Ace Power-controller die vandaag in de verkoop gaat. En het lijkt erop dat de Logitech Powershell vandaag ook verkrijgbaar zal zijn in de Apple Store. Je kunt de iOS 7-gamecontroller in ieder geval al pre-orderen via de Nederlandse website van Logitech. Hij kost €99,99.

Volgens de gamesite Touch Arcade kan de Logitech Powershell vandaag al in de Apple Store liggen, samen met de MOGA Ace Power. Een bezoekje aan de Apple Store Amsterdam maakte duidelijk dat ze daar in ieder geval nog niet in de schappen hangen. Momenteel is de MOGA alleen nog via de Amerikaanse Apple Store te koop, maar de Logitech-controller ontbreekt. Qua prijs is er geen verschil: beide gaan $100/€100 kosten en beide vereisen ze een Lightning-poort en zijn ze afhankelijk van voldoende aangepaste games (we presenteerden gisteren een lijst met 20 games voor iOS 7-controllers die al zijn aangepast). Voorbeelden van games die je nu al kunt spelen zijn Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm: Aces, Galaxy On Fire 2 HD en Nitro.

Logitech heeft niet gekozen voor een slider-design, maar heeft een controller gemaakt die zo plat mogelijk is:

powershell-controller-battery-images

Ook heeft de Logitech Powershell flink wat minder knoppen. De Powershell is voorzien van een 1500 mAh-batterij met schakelaar en een headset-aansluiting. Engadget had alvast een hands-on met de controller en constateert dat Logitech de klassieke lay-out van de SNES-controller naäapt. De dubbele thumbsticks die je voor games als Dead Trigger 2 nodig hebt, ontbreken. De controller is geschikt voor de iPhone 5 en iPhone 5s en is met een adapter aan te passen voor de vijfde generatie iPod touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2014, 17:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen gamecontroller, gamepad, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.